Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Curly Fries with Garlic Sauce
Değerlendirme yok
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Poached eggs with blade cover
30min
Poached eggs using blade cover
30min