Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 903.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet braisées à la bière
1sa 30 dk
Cassoulet toulousain
1h 40min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1sa 45 dk
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1sa 30 dk
Jambalaya de poulet
40min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Txilindron d'agneau
1sa 15 dk
Côtes de veau à la provençale
30 dk
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3 godz. 30 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2u. 20min
Fricassée de poulet
55 min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min