Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 903.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Blanquette de veau
1h
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1u. 15min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min