Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 206.5 g
- Yağ
- 89.4 g
- Doymuş Yağ
- 54.3 g
- Lif
- 16.5 g
- Sodyum
- 242.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate
40 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Lasagna di pane carasau
25 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vichyssoise
6h
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Zuppa di baita
45 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h