Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 206.5 g
- Yağ
- 89.4 g
- Doymuş Yağ
- 54.3 g
- Lif
- 16.5 g
- Sodyum
- 242.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelsalat
50 Min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10min
Virtù teramane
1 godz.
Zuppa Thenthuk
1 godz.
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 godz.
Leek and tattie soup
40 min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Sformato di pasta al tonno
30 Min