Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 84.9 g
- Yağ
- 199.5 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 662.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Green Bean Gremolata
25 min
Cauliflower Steaks
45 min
Green Goddess Salad
10 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min