Terrine Provençale

Terrine Provençale

4.8 14 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 Gläser

Malzemeler

  • Brötchen, altbacken
    1
  • Wasser warm, zum Einweichen
  • Oliven, schwarz, entsteint abgetropft
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    10 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
    60 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • Schweinehackfleisch
    550 g
  • Ei
    1
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Kräuter der Provence
    1 EL
  • Schmalz
    4 TL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Glas

Sodyum 787 mg
Protein 29 g
Kalori 2342 kJ / 560 kcal
Yağ 46 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 15.1 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...