Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 486.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Tartine di pane con i semi e mousse al formaggio
4 godz. 30 min
Pizza di Pasqua
3 Std.
Torta pasqualina (senza glutine)
2 Std.
Torta pasqualina
2h 5min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico
50 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min