Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 486.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Pastiera salata
2 Std.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Lasagna vegetariana
2 Std.
Torta pasqualina (senza glutine)
2 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min