Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g di acqua
- 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min