Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00
- ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 130.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Sformatini patate e porri
55 min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Quiche alle cipolle
1hod. 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Grissini intrecciati alla paprika
2 godz. 30 min
Frittata di agretti
1 godz.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 godz. 20 min
Torta di riso cacio e pepe
1hod. 30min