Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 24.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto di scarola e pecorino
15min
Ragù di nocciole vegetariano
35 λεπτ.
Pasta con pesto di carciofi
30 λεπτ.
Schiacciatina zucca e carote
45min
Polpette di cavolo viola
1ωρ. 30 λεπτ.
Pesto di carote e noci
10 min.
Risotto ricotta e spinaci
30 λεπτ.
Pesto di pomodori secchi
10 min.
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 λεπτ.
Pesto mandorle e basilico
10 min.
Pesto di melanzane
10 min.
Pesto di zucchine e basilico
20 λεπτ.