Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
veya 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min