Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
veya 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Ribollita
2h 30min
Baccalà alla livornese
35 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Stoccafisso con i porri
50min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla ligure
1h
Seppie in zimino
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Cacciucco di ceci
50min