Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 101.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla zucca
30 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Lenticchie con riso e mela
2 godz. 35 min
Linguine allo sgombro
30 Min
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto carciofi e speck
40 min
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Spaghetti broccoli e noci
40 min