Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1 godz. 50 min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1h
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Gemüsesuppe bianco
35min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Mini-Spargel-Quiches
1 godz. 10 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45min