Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tisana rilassante alla camomilla
25 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta tonno e olive
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40min
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1 Std. 30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti al tonno
40min
Sorbetto veloce di frutta fresca (TM6)
10 Min
Pasta al pomodoro
55min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min