Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Penne integrali con capperi e olive
30min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta al pomodoro
55min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti al pomodoro
30min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min