Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Pasta con ragù di verdure
45min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Trofie con verdure alle erbe
40min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Banane con salsa al cocco e cannella
30min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta fredda alla caprese
40min