Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
- 300 g di cimette di cavolfiore
-
140
g di scamorza affumicata a pezzi
veya 140 g di Gruviera a pezzi - 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 godz. 40 min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 phút
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Sformato di pasta al tonno
30 phút
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Friarielli e salsiccia
50 phút
Riso, verze e luganega
40 Min
Riso e verze
1h 10min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 phút