Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
- 300 g di cimette di cavolfiore
-
140
g di scamorza affumicata a pezzi
veya 140 g di Gruviera a pezzi - 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta zucca e cavolo riccio
45 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Frittata di linguine
35 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Pasta ‘ncasciata
1u. 55min
Parmigiana di patate
2h
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.