Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zwiebel-Bhajis
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 10 g Koriander, abgezupft
- 100 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Wasser
- Öl zum Frittieren
Koriander-Chili-Dip
- 50 g Koriander (Blätter und Stängel), in Stücken
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¾ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ - ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 814 kJ / 195 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 649 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Korma
40 Min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Dosa (Indische Reis-Bohnen-Fladen)
16 godz.
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Mediterrane Fladenbrote
1óra 45p
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3óra 30p
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Koriander Chutney
5 Min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2 Std. 35 Min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min