Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
veya 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1366 mg
Alternatif tarifler
Miso-Bowl
35min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Reibekuchen
35min
Gurkensalat
10min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min
Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf
45 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 Min