Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 444.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs brouillés au saumon fumé
20 min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Travers de porc sauce barbecue
4sa 25 dk
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Bisque de homard au paprika
1sa 20 dk
Marinade épicée pour le poisson
10min
Étagé aux crevettes et au crabe
25 min
Ti-punch
10min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50 min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8 godz. 40 min
Bouchons en habits de fête
1h 10 min
Marinade pour crevettes à griller
2 godz. 15 min