Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
veya 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50 分钟
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 分钟
Paneer
3h 20min
Dal Makhani
1小时 15 分钟
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1小时 10 分钟
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 分钟
Rote Rüben Brownies
55 分钟
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min