Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
veya 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1 Std. 10 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1hod. 20min
Dal Makhani
1hod. 15min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1hod. 20min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55 Min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 godz. 15 min