Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 - 200 g Grünkohl, in Streifen (1 cm), siehe Tipp
- 45 g Walnüsse, halbiert
- 25 g Sesamsamen
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Gojibeeren, getrocknet
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Tahin
- 15 g Honig
- 40 g Walnussöl
- 1240 g Wasser
- 2 TL Salz
-
½
TL weißer Pfeffer, gemahlen
veya ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen - 250 g Quinoa
- 4 Eier
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose
- 1 Salatgurke (ca. 300 g), geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 476 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa Taboulé
40 λεπτ.
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1ωρ. 35 λεπτ.
Grünes China-Gemüse
30 λεπτ.
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1hod. 20min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 λεπτ.
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1hod.
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1hod. 25min
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1h 10 min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3h 15min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5 min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min