Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 893 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 godz. 10 min
Galia-Melonen-Bowle mit Minz-Granita
6h
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Crème brûlée
2h 30min
Vanille-Zabaglione
15 min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 Std. 30 Min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3u. 40min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20min
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50 min
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Mousse au Chocolat
3 Std.