Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 893 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 Std. 40 Min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 godz. 15 min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 godz. 30 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 godz.
Erdbeer-Cheesecake-Dessert
4h 30 min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 godz. 35 min
Karamell
30min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2 Std. 10 Min