Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Rotkohl-Slaw
50 Min
Kürbis-Taboulé
10 min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min