Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Rotkohl-Slaw
50 min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Quinoa-Tabouleh
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 min