Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Croissants au jambon
35min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Gâteau de Linz
1 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min