Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Croissants au jambon
35 Min
Knöpflis à l’ail des ours
1 Std.
Risotto alle cinque P
30 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Nœud au lard
2h 10 min
Milanais
3 godz.
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45 min