Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 min
Pain tessinois
1hod. 50min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Milanais
3h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Macaronis du chalet
45 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min