Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Croissants au jambon
35 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min