Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le fromage et la pâte
- 200 g de fromage d'alpage (par ex. L’Etivaz), en morceaux (2 cm)
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 400 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 2 pointes de couteau de de noix de muscade, fraîchement moulue
La rissolée d’oignons
- 160 g d'oignons, en rouelles (2 mm)
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à soupe de farine blanche
- 3 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 2 l d'eau
- ½ c. à soupe de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3258 kJ / 778 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 37 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1u. 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Knöpflis
50 Min
Croissants au jambon
35 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Macaronis du chalet
45 Min
Papet vaudois
55min
Polenta tessinoise
45 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Sauce à salade à la française
20min
Rösti bernois
40 Min