![Potée de riz à la courge (2 portions) Potée de riz à la courge (2 portions)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68448d24652368e49cd58bde96d405f8/Derivates/835a38f7926bf10389616c51707bbf1c603b8015.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil plat frais (env. 10 g), effeuillé
- 40 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- 20 g de concentré de tomates
- 425 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 pincée de cumin en poudre
- 1 pincée cannelle, moulue
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 90 g de yogourt nature
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Risotto aux poivrons
35 min
Tartinade d’aubergines
20min
Riz Casimir (8 portions)
1 godz.
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 godz.
Tarte aux légumes
1 godz.
Potée de riz à la courge
50min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 godz. 20 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1 godz. 15 min
Risotto à la courge
35 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min