Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil plat frais (env. 20 g), effeuillé
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 min.)
- 20 g de concentré de tomates
- 850 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de cumin en poudre
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 180 g de yogourt nature
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Tarte aux légumes
1h
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot de riz à la tomate
30min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Risotto alle cinque P
30min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto à la courge
35 Min
Lasagnes aux lentilles
1h 15 min