Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de farine d'épeautre claire
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de petits pois surgelés
- 1 gousse d'ail
- 3 œufs
-
150
g de mascarpone
veya 150 g de ricotta - 50 g d'eau
- ½ bouquet de menthe poivrée (env. 10 g), effeuillée
- 1 pointe de couteau de noix de muscade, fraîchement moulue
- ½ - 1 de c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330 kJ / 561 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Soupe aux lentilles et aux haricots
40min
Bao-Buns à l’Egg poacher
1 godz.
Riz à la tomate, légumes et haricots
35 min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
50 min
Bœuf laab
1 godz. 5 min
Bruns de Bâle
8h 40min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Pizza à la courge
1 godz.
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 min