Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10 min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10 min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4hod. 25min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min
Spagetti Carbonara
40 Min