Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimek Köftesi
2h
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 godz. 10 min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 godz. 30 min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35 min.