Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pancar, besleyiciden geçecek kadar küçük, kabukları soyulmuş (bk. Öneriler)
- 250 g kabak, ince, 5 cm uzunluğunda parçalara bölünmüş
- 250 g mozzarella, taze, suyu süzülmüş
- sızma zeytinyağı, carpaccio'nun üzerine gezdirmek için
- deniz tuzu
- karabiber, taze çekilmiş
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 455.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahin
10 min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 godz.
Barbekü Sos
1 godz. 40 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 Min