Cihazlar ve Aksesuarlar
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portie
Malzemeler
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
434.9 mg
Protein
28 g
Kalori
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Yağ
31.3 g
Lif
15.1 g
Doymuş Yağ
9.1 g
Karbonhidrat
79.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Lunch box
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glutenvrij Brood
3sa 20 dk
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Değerlendirme yok
Inktvis "à Lagareiro"
Değerlendirme yok
Vegan Lasagne met Linzen
Değerlendirme yok
Drie soorten melk cake
2sa
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 dk
Pistache Crème Brûlée
3sa 20 dk
IJs van Mango en Passievrucht
12sa
Sloppy Gold Rush Burgers
Değerlendirme yok
Roggebroodjes
12sa
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 dk
Portugees brood (Pão de água)
3sa 30 dk