Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 97.5 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1118.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sticky sesame chicken
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Honey BBQ Chicken
1h
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min