Cihazlar ve Aksesuarlar
Classic beef burgers
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
934.6 mg
Protein
45.5 g
Kalori
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Yağ
19.1 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
39.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken katsu curry with rice
1sa 40 dk
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Stir-fry beef bowl
35 dk
Taco seasoning
5 dk
Mini chicken pies
1sa 20 dk
Classic beef burgers (MEATER+®)
1sa
Rosemary meat pies
3sa 30 dk
Chicken, leek and corn pie
1sa 15 dk
Beef tacos
25 dk
Bolognese sauce
40 dk
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 dk
American-style pancakes
45 dk