Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 15.8 g
- Sodyum
- 911 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux poivrons
35min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Moussaka de lentilles
2h 20min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Pâtes au four rapides
55min
Riz au boeuf et brocoli
50 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
1h 20min
Tagliatelles aux brocolis
15min
Risotto aux noix et tomates au four
40min