Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Sausage Mixture
- 60 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g celery, cut in pieces
- 400 g pork sausage meat (see tip)
- 5 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)
Assembly and Serving
- 50 g dry white wine
- 2 Tbsp olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- fresh basil leaves, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef Stroganoff
1h
Spaghetti Carbonara
40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Traditional Austrian Beef Goulash
4h