Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1815 kJ / 434 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 839 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Arroz Brut
1 Std.
Hähnchen-Tajine
4h
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min