Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
veya 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1466 kJ / 350 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 178 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Spätzlesuppe
3 Std. 45 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 godz. 20 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min