Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
veya 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1466 kJ / 350 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 178 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min