Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
veya harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1u.
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Celery leaf gremolata
5min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Espresso caramel sauce
45 min
Brown rice
50 min