Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
veya harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Golden syrup butter
10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 dk
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1sa
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1hod. 10min
Vietnamese Egg Coffee
10min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1sa