Cihazlar ve Aksesuarlar
Carrot, pumpkin and ginger purée
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 portions
Malzemeler
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
136.8 mg
Protein
2.2 g
Kalori
627.5 kJ /
150 kcal
Yağ
8.4 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Karbonhidrat
18.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Zucchini soup
25 Min
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Garlic mushrooms
25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cauliflower mash
25 Min
Rice salad
1 Std.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min