![Pain vaudois à la croix Pain vaudois à la croix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57d3f13d41bafbf5c1c3ad8dc31c8bdb/Derivates/239ab3fc898e009916ce73c4672d2350481f2aa7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Crème glacée aux fruits
5 menit
Sauce balsamique
10 menit
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Pain toupie rapide
40 min
Filet mignon de porc en croûte
1 godz. 15 min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min
Petits pains aux fruits
3j 5 menit
Pâte de base pour pain
24hod. 30min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min