Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 130 g de lait
- 30 g de sucre
- 30 g de beurre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 300 g de farine
- ¼ c. à café de sel
Garniture
- 120 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 1 pomme (160 g, p. ex. Boskoop) coupée en morceaux (4 cm)
- 50 g de sucre brut
- 1 citron, le zeste râpé d'un citron
- 30 g de jus de citron
- ½ c. à café de cannelle moulue
- 80 g de crème entière
- 50 g de crème fraîche
-
50
g de canneberges déshydratées, sucrées
veya 40 g de raisins secs
Moulage
- un peu de farine pour abaisser la pâte
- un peu de sucre glace pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 31.2 kJ / 312.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 15.1 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain paysan
3h
Crêtes de coq
24h
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Petits pains du 1er août
1h 10min