Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40min
Pain tessinois
1h 50min
Cake aux branches
1h 10 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min.
Bonhomme en pâte
2h 10min
Macaronis du chalet
45 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau du Vully
2h 30 min.
Cuchaule
2h 30 min.
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.