Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3sa
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Pain tessinois
1h 50 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Macaronis du chalet
45 min
Cake aux branches
1h 10 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min