Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
veya 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.