Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 40 g de beurre, coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
- 180 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g)
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de crème double (45 % de matière grasse)
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de sucre
- 2 pincées de cannelle moulue (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain tessinois
1h 50 min.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Gâteau des rois
2h 15 min.
Bonhomme en pâte
2h 10min