Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2ωρ. 40 λεπτ.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Cake aux branches
1h 10min
Papet vaudois
55min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min