Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'eau, tiède
- 25 g d'huile de colza
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau des rois
1h 55 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Petits pains du 1er août
1h 10min