Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
veya de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Hachis de poulet et polenta
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 dk
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min