Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

4.9 31 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 14sa 50 dk
20 kromek

Malzemeler

  • 200 g wody
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 500 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 2 łyżeczki ekstraktu słodowego w proszku (patrz wskazówka)
  • 5 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 2 łyżeczki soli
  • olej do natłuszczenia
  • kakao naturalne, niesłodzone (isteğe bağlı) do dekoracji

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 kromkę

Sodyum 238.6 mg
Protein 3.5 g
Kalori 408.6 kJ / 97.7 kcal
Yağ 0.8 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 18.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...