
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 250 g Süßkartoffeln geschält, in Stücken (1-2 cm)
-
150
g Grünkohl gewaschen, Stiele entfernt, in Stücken
veya 150 g Spinat, frisch gewaschen - 2 Knoblauchzehen
- 100 g Schalotten halbiert
- 10 Petersilienblätter, frisch gewaschen
- 20 g Olivenöl
- 400 g Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut in Stücken (3 cm)
- 100 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Pflanzenöl z.B. Oliven- oder Rapsöl
-
125
g Filoteig ca. 5 Blatt
veya 125 g Yufkateig ca. 5 Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 160 Gramm
- Kalori
- 235 kcal / 989 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 1 mg