Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g d'eau minérale
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, et un peu pour le plan de travail
- 6 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 999 kJ / 236 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain lagana grec
3h 15min
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Ciabatta italienne
3h 40min
Pain de seigle
4h 10min
Pains au chocolat express
2 Std. 45 Min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Petits pains aux figues
3h 40min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min