Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 3 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de sarrasin
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2738 kJ / 645 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 131 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15sa 25 dk
Pain au levain
17h
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pains aux raisins
20sa 15 dk
Pain au maïs portugais
5h
Pain moulé aux graines
3h 50min
Pain cocotte
2h 20min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2小时 50 分钟
Pain de campagne
3h 45min
Pain complet
16h
Baguette en épis au sésame
15h 45 min